Bruksanvisning for deg som skal være melde inn dine barn i Vestre Slidre idrettslag

Postet av Vestre Slidre Idrettslag den 5. Feb 2018

  • Gå til www.minidrett.no Har du opprettet bruker før (f.eks på sportsadmin.no) så klikk på «logg inn». Om du ikke tror du har opprettet en bruker fra før, klikk «ny bruker» oppe til høgre.


  • Når du har logget inn, klikk «min profil», deretter legg til familie oppe til høyre. Hvis ingen forslag kommer opp, klikk «nytt familiemedlem» og legg inn informasjon om barnet. Viktig at du legger inn riktig fødselsdato.


  • Klikk deretter på «medlemskap», velg så hvem du skal representere. Klikk «Finn ny klubb»


  • Søk opp Vestre Slidre il og klikk på navnet når det kommer under


  • NB. VIKTIG: Først merker du av i boksen «Vestre Slidre IL». Du må nå også velge hvilken undergrupper i Vestre Slidre IL barnet er aktiv i. F. eks om barnet er regelmessig med på «Gymnastikk og Turn» og «Ski», er det veldig viktig at du krysser for begge disse. Klikk «Send søknad»


  • Dersom du som forelder også skal være medlem. Klikk på navnet ditt i fanen og gjenta prosessen fra «finn ny klubb». NB. VIKTIG: Først merker du av i boksen «Vestre Slidre IL». Du må nå også velge hvilken undergrupper i Vestre Slidre IL du er aktiv i. Definisjon av en «aktiv medlem» er når du utfører oppgaver over tid for undergruppen. Du er IKKE som en aktiv medlem i undergruppen å regne ved å være med på noen dugnader, men dersom du f.eks sitter i styret for undergruppen «ski» og er oppmann i undergruppen «Gymnastikk og Turn», er det veldig viktig at du krysser for begge disse. Det samme gjelder om du er utøvende i flere undergrupper. Skal dere ha familiekontigent er det veldig viktig at ALLE i hele familien legges inn. Er du støttemedlem skal du kun velge «Vestre Slidre IL». Klikk «send søknadKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.